Erika Fischer

Erika Fischer

Erika Fischer, is a professor of the theatrical studies at the Free University of Berlin in Germany, the head of the collaborative Research Center of the German Research #Foundation, she was also the director of the international research center of the federal ministry of education and research from 1995 to 1999.Fischer was the head of the international union for theatre research and was a member of the Academy of sciences of Gottingen, Academy of Berlin and Brandenburg for sciences. 
She also has many publications in the fields of aesthetics, theories of literature, art and theater especially about semiotics, Theatre history and Contemporary Theatre.

إريكا فيشر، أستاذة الدراسات المسرحية في جامعة برلين الحرة في ألمانيا، ورئيسة مركز البحوث التعاونية التابع لمؤسسة البحوث الألمانية "ثقافات الأداء"، ومديرة مركز البحوث الدولية في الوزارة الاتحادية للتعليم والبحث في ألمانيا، في الفترة ما بين عام 1995 إلى عام 1999، كانت رئيسة الاتحاد الدولي لبحوث المسرح، وهي عضو في أكاديمية العلوم في جوتنجن، وأكاديمية برلين، براندنبوج للعلوم، ولها أيضًا العديد من المنشورات في مجالات الجماليات، ونظريات الأدب والفن والمسرح، وبالأخص حول السيميائية والأدائية، وتاريخ المسرح والمسرح المعاصر.

Comments

comments